Termen si Conditi
Termen si Conditi Conform O.G. 34/2014, produsele achizitionate se pot returna in ambalajul original (chiar dacă
acesta este rupt) si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. In cazul cererii de returnare a contravalorii produsului, Sc Micu Apicultor Srl-d va face dovada restituirii sumei datorate in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea notificarii, daca produsul a fost returnat in acest interval sau s-a facut dovada returnarii lui, in caz contrar Sc Micu Apicultor Srl-d poate intarzia plata sumei datorate pana la returnarea produsului sau prezentarea dovezii returnarii lui.
Suma inapoiata include costurile initiale de transport, cu exceptia cazului cand ati cerut o livrare speciala ce a presupus costuri suplimentare (ex: livrare pana la ora 10).
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, zgarieturi, rupturi, gauri etc. Pentru a returna produsele, notificarea dumneavoastra va fi trimisa in termenul de 14 zile calendaristice mentionat anterior.Daca se alege trimiterea notificarii prin email, adresa noastra de corespondenta este: contact@micuapicultor.ro
Daca se doreste trimiterea notificarii prin alte medii adresa noastra fizica de corespondenta este: str. Bulevardul Bucuresti nr 32 Baia Mare.